Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ini foto orang Purwakarta yang sedang dicari karena baik hati


Oleh: Budi Purnama

DI CARI...!!!

Punten ka sadayana wargi Purwakarta, manawi aya nu kenal sareng jalmi iyeu, wartosan abdi!

kronologi na;
Abdi ngiring damel sareng pemborong Nami na Pak Yedi hidayat. ku sabab di proyek na di lock down. abdi di liburkeun..

Abdi bade uih tapi teu gaduh artos.. tah kaleresan aya Si Akang eta di proyek tapi benten mandor..

Ari Si Akang eta naros ka abdi, "kang orang mna?"

Ku abdi diwaler, "abdi orang Nagrak Purwakarta"

Saur anjeuna sami abdi oge urang Purwakarta.

Singkat carita
Abdi sore-sore abdi bade uih ka Purwakarta, tapi ngantosan heula acis ti Pak Mandor, Anjen na ngajakan uih sareng.

Singkat carita deui, saentos abdi kenging acis gajihan, langsung aruih weh bareng. Dina bis tah abdi diongkosan ku Anjeuna.

Abdi dijajanan tahu sumedang anu gurih-gurih empuk. sareng teh pucuk na meni seger tah kana tikoro teh.

Abdi oge sempet sih nyungkeun no (telepon) Anjeun na, tp ayeuna teu aktif. Manwi aya nu kenal, abdi hoyong pendak sareng anjeuna.

Soalna anjeuna tos bageur pisan ka abdi kanu nuju sangsara pas waktu harita.
hatur nuhun admin 🙏🙏


________
Rubrik Warta Warga
Tulisan diatas adalah sebuah postingan dari Budi Purnama di Grup Facebook INFORMASI PURWAKARTA TERKINI - [INPUT]

Posting Komentar untuk "Ini foto orang Purwakarta yang sedang dicari karena baik hati"

Berlangganan via Email