Ayeuna keur haneut yeuh, dunia persilatan Indonesia jadi jawara di Asian Games 2018. Matak jadi panasaran kumaha jadi na Pencak Silat ditarungkeun di Oktagon, siga UFC lah. Sabab UFC baheula pan diayakeun tèh jang ngadukeun tukang gelut ti kabèh aliran bèladiri nu aya di dunya ieu.

Amèh katingali bèladiri mana anu sabener na paling efektif jang gelut anu sabener na. Matak baheula mah UFC teh teu loba aturan, bèda jauh bobot badan oge meunang diadukeun. Teu loba teuing larangan, pakaian na gè disesuaikeun jeung kostum bèladiri masing-masing aliran.

Tarung asli Pencak Silat VS MMA
Tah ayeuna Pencak Silat diadukeun jeung aliran bèladiri nu lain kumaha jadi na nya? Panasaran pan?

Kabayang atuh, di Amerika di jero oktagon, pendèkar silat ugat-ègot metakeun kuda-kuda. Lucu mang, hahahahaha....!!!

Teknik silat na gè kalaluar loba. Tendangan busur, pukulan, tebasan dugi ka tèknik guntingan gè aya!!! Ramè lah poko na mah.

Tah ieu vidèo na, eusi na dua jalema keur ulin silat ti dua aliran nu bèda. Nyaèta Pencak Silat lawan MMA siga na mah, di arèna oktagon amerika, tapi lain ngalawan si Madman. Saha nu meunang? Pencak meunang atawa èlèh?
Wilujeng nongton....

This post have 0 komentar

Next article Next Post
Previous article Previous Post
#BabakanCikao (16) #Bojong (37) #Bungursari (21) #Campaka (16) #Cibatu (19) #Darangdan (19) #DPRDPurwakarta (2) #DPRRI (1) #GakPenting (5) #Janda (1) #Jatiluhur (20) #Karawang (1) #Kiarapedes (108) #Limbah (1) #Maniis (9) #Nikah (3) #Pasawahan (27) #Persib (6) #Plered (28) #Pondoksalam (33) #Prostitusi (1) #Purwakarta (137) #Sex (12) #SiKijing (14) #Sukasari (17) #Sukatani (18) #Sungai (1) #Tegalwaru (13) #Wanayasa (104) Agriculture (129) Cantik (38) Cinta (2) Desa (149) Dunia (44) Education (98) event (1) Family (41) Film (1) Flash (11) Gosip (9) Health (72) History (25) Jabar (63) Kartun (1) Kriminal (20) Lucu Nying! (16) Medsos (2) Militer (3) Musik (1) Nakal (1) Nasional (29) News (57) Opini (1) Otomotif (2) peristiwa (7) Poligami (1) Politik (33) Radikalisme (1) Ragam (97) Religi (25) Sastra (14) Show (39) Skandal (2) Sports (35) Teknologi (21) Tokoh (58) Traveling (45) Trending (2) Tutorial (25) UKM (2) Ulas Produk (8) Video (3) Warta Warga (2) Wow! (107)