-->

Tuesday, August 14

Video: Misteri Gusdur hoyong kerjasama sareng Israèl, Gus Muwafiq masih katerangan

Video: Misteri Gusdur hoyong kerjasama sareng Israèl, Gus Muwafiq masih katerangan

Purwakarta Online - Deklarasi KH. Ma'ruf Amin janten Cawapres, anu mana Anjeun na di na danget ayeuna ngajabat Rais 'Aam Syuriah Nahdlatul Ulama (PBNU), janten ngèmutkeun deui urang sadaya ka waktos kapungkur. Waktos Almarhum Gus Dur janten Presiden Republik Indonesia. Teu di kota teu di lembur, ka asup di Purwakarta jalema-jalema ngadak-ngadak jadi resep jadi "pengamat" politik.

Harita Presiden Gusdur seueur ngadamel kebijakan anu matak 'gujrud' saantèro nagari. Pang-pang na mah basa Gusdur bade ngabuka kerjasama antara pamarèntah Indonesia sareng Nagara Yahudi Israèl. Loba nu reuwas, kontroversi anu mèakeun sagala perhatian jalmi-jalmi. 

Ieu vidèo Gus Muwafiq, anjeun na ngajelaskeun alesan kunaon Gusdur hoyong kerjasama sareng Israèl. Gus Muwafiq tèh 'ajudan' na Presiden Gusdur, anu ngingiclik mimilu Gusdur ka mana-meni. Perkawis pernyataan na leres atanapi henteu, nya Wallahu'alam....mangga diperhatoskeun video na:



Berita ahèng lain na:
KH. Ma'ruf Amin cicit Syaikh Nawawi, ulama besar anu kantos ngaos ka Syaikh Baing Yusuf Purwakarta.

Nahdlatul Ulama Jatim, haramkan acara Karma ANTV

Read other related articles

Also read other articles

© Copyright 2019 Purwakarta Online | All Right Reserved