-->

Monday, August 13

Video: Karma ANTV haram tayangan na, haram lalajo na, hasil bahtsul masail NU Jatim

Video: Karma ANTV haram tayangan na, haram lalajo na, hasil bahtsul masail NU Jatim

Purwakarta Online - Geus aya dua bulan ka tukang, tiap ulin peuting-peuting ka imah babaturan pasti TV na tèh keur nyetèl acara Karma di ANTV. Mimiti na mah urang nyangka na siga 'reality show' biasa. Geus horèam lalajo nu kararitu tèh. Ngan sakali lalajo èta acara Karma, tungtung na mah urang gè jadi resep. Di imah gè, anu biasa na jarang lalajo TV, ayeuna mah urang mulai getol deui lalajo nyaèta lalajo Karma ANTV.

Ngan dirasa-rasa asa ku leuleuwihi, ngadèngèkeun Mang Roy Kiyoshi nyaritakeun mahluk gaib. Asa aya nu anèh, sakapeung aya rasa teu sreg na hatè. Nepi ka aya kabar yèn Pengurus Wilayah Nahdaltul Ulama (NU) Provinsi Jawa Timur ngaluarkeun pernyataan HARAM ka na èta acara Karma ANTV. Margi permasalahan ieu parantos dikaji ku tim bahtsul masail di na Konferensi Wilayah (Konferwil) NU Jawa Timur sasih Juli 2018 kamari.

Tah mangga diregepkeun video ieu:


Berita ahèng lain na:
KH. Ma'ruf Amin, calon Wapres na Pa Jokowi. Uyut na kantos guguru di Purwakarta.

Mengenal Deni Ahmad Haidar, calon terkuat anggota DPD RI ti Jawa Barat.

Read other related articles

Also read other articles

© Copyright 2020 Purwakarta Online | All Right Reserved