-->

Monday, August 13

Video gelut asli, Capoeira pèrsus Capoeira. Tendangan na matak peupeus sirah!!!

Video gelut asli, Capoeira pèrsus Capoeira. Tendangan na matak peupeus sirah!!!

Purwakarta Online - Ayeuna di Purwakarta tos aya perkumpulan beladiri Capoeira, èta wèh aya blog na nyaèta capoeirapurwakarta.blogspot.com. Di na blog disebutkeun muka pendaftaran bilih bade aya bade bergabung.

Kamari pan ngabahas tarung antara Capoeira lawan Kung-Fu, lumayan ngeri ogè nonton na. Tah ayeuna urang lalajo pertarungan antara Capoeira lawan Capoeira deui, dipikir-pikir asa ngeri, beda jeung ningali di na pilem. Pertarungan asli mah matak deg-degan hatè.

Tah, mangga. Katut sagala rupi kaèndahan sareng ngeri na seni bèladiri Capoeira. Wilujeng lalajo gelut asli Capoeira pèrsus Capoeira:




Read other related articles

Also read other articles

© Copyright 2020 Purwakarta Online | All Right Reserved