-->

Monday, August 13

Video: 12 goal cantik Bagus Kahfi, sang top scorer AFF U-16 2018

Video: 12 goal cantik Bagus Kahfi, sang top scorer AFF U-16 2018

Purwakarta Online - Si Kembar Amirudin Bagus Kahfi Alfikri nambih-nambih kabingah masyarakat Indonesia, nya juara ka-1 Piala AFF U-16, ditambih deui ku gelar Top Skor. Asa maruk nya? Tapi nya teu nanaon, Indonesia ayeuna bangkit di na sagala rupi bidang, di na olahraga maèn bola diantawis na.

Mangga dicèk ieu 12 gol syantik ti kersa na Cèp Bagus Kahfi:




Read other related articles

Also read other articles

© Copyright 2020 Purwakarta Online | All Right Reserved