-->

Friday, August 31

Piaraleun, 10 detik kèok! Pendekar MMA ngèra-ngèra Master Tai Chi

Piaraleun, 10 detik kèok! Pendekar MMA ngèra-ngèra Master Tai Chi

Si Madman alias Jalema Gèlo, tukang gelut MMA ngajago nantangan gelut ka paguron-paguron Kung-Fu nu aya di Nagari China. Si Madman ieu nganggap na èlmu-èlmu beladiri tradisional di China pinuh ku tipu-tipu, matak manèh na nantang kabèh paguron tradisional jang gelut.

Karunya ogè ka Master Tai Chi, pimpinan paguron anu loba murid na, di na waktu 10 detik kèok dibonggolan ku Si Madman. Ieu ngèrakeun pisan, nurunkeun marwah beladiri tradisional china. Dugi ka aya agniya anu nyaèmbara, sing saha pendèkar Kung-Fu anu bisa ngèlèhkeun jalma sombong nyaèta Si Madman, badè dipasihu hadiah 4 Milyar cenah.

Beda jeung di na film, Kung-Fu tèh meni asa kumaha nya? Bèda jeung pas simulasi latihan antara Guru jeung Murid, di na pertatungan asli mah Kung-Fu tèh ngan 10 detik kèok.

Read other related articles

Also read other articles

© Copyright 2020 Purwakarta Online | All Right Reserved