-->

Sunday, August 26

Pembalap sepeda curang Asian Games? Didorong makè motor

Pembalap sepeda curang Asian Games? Didorong makè motor



PurwakartaOnline.com - Kamari (26/08/2018), aya ngaliwat rombongan balap sapeda ka arah jalan-cagakeun. 
Boa Asian Games tea? 

Ngan ka-video sagunduk, sugan teh nu lomba na ngan sakitu. 

Ari heug tèh loba kènèh rombongan balap tèh, tapi geus horèam mantèn midio na.


Curang?
Rombongan balap nu kahiji, di na vidèo cobi ilikan sing teges. 

Terakhir na aya pembalap duka kunaon, didorong ku motor. 

Duka curang atawa memang tos kèok, taluk mèmèh anggeus lomba.

Di luhur tadi vidèo na di lebah Kecamatan Kiarapedes, Purwakarta. Cèkidot nya! (ars)

_______
Rubrik Warta Warga

_______
Aoseun sanès na: 

Read other related articles

Also read other articles

© Copyright 2020 Purwakarta Online | All Right Reserved