-->

Friday, November 24

Khazanah per-Udin-an di Dusun Legokbarong

Khazanah per-Udin-an di Dusun Legokbarong

Udin Kutil

WartaWarga
Kudu sing jèntrè mun ka Dusun Legokbarong milari Udin, komo di RT. 9, nami Udin ngalidek ngagunduk di na hiji tempat. 

Aya Udin Oti, Udin Uang, Udin Kutil, Ustad Udin, Udin Anih. Èta bumi na pacaraket, nya pali wètan sakedik aya Udin Apuh.

Tah èta Ceu Oti, nemen pisan ahèng na. Anjeun kapungkur nikah sareng Udin Apuh, pirak nikah deui ayeuna sareng Udin Komarudin, gaduh putera istri nami na Cucu anu ayeuna nikah sareng Ustad Udin bin Ade Nurdin. 


Lebakeun Ceu Oti aya Ki Udin Anih, pagigir-gigir imah na. Kalèreun bumi Ceu Oti ogè aya Udin Kutil, sami teu kahalangan ku bumi sanès. Janten Ceu Oti mah, kahirupan na pinuh ku per-Udin-an.

Èta panginten salah sahiji kaunikan Dusun Legokbarong, salah sahiji dusun nu aya di Desa Pusakamulya Kecamatan Kiarapedes, Kabupaten Purwakarta. (*)

Read other related articles

Also read other articles

© Copyright 2019 Purwakarta Online | All Right Reserved